Sist oppdatert: 21.09.2012 20:17

Gøy på GØY-cup

LEIKNY VIBEKE HARTVIGSEN
  Sist helg var Hedalen G14 + en masse ivrige supportere i Skien på Gøy cup. Gøy cup er en cup for 5’er og 7’er lag i klassene G/J 6 – 14 år. Alle lagene spiller på 5’er eller 7’er baner.


Trener Jan, Marius, Bjørn Erik, Anders og Guttorm
Ådne, Halvor, Sindre og Tommy

Gutta fra Hedalen reiste fredag kveld og bodde hele helga i Skien Fritidspark på Sportellet der. Det var utrolig praktisk, bare 2 minutters gå-avstand til banen, og i umiddelbar nærhet var det både bowling, minigolf, badepark og klatrepark. Men en helg går jo så fort når man skal spille en masse fotballkamper, så vi rakk ikke alt. En liten tur i det flotte badeanlegget ble det imidlertid tid til og en tur på diskoteket ble det også.


Alle mann i forsvar, mot Odd Grenland

I Hedalens gruppe så var det i tillegg til Hedalen tre sterke lag fra Skiens-området, Herkules, Gjerpen og Odd Grenland. Hedalen møtte disse lagene i tre kamper på lørdag og tre kamper på søndag. Her fikk våre gutter møte virkelig hard motstand og gikk på 6 strake tap. Men de viste en flott innsats, og til tross for at beina ble litt slitne mot slutten, så var det ingen som mistet motet og gav opp.
Selv om det resultatmessig ikke ble noe voldsomt å skryte av, så ble det en super treningshelg nå mot innspurten av sesongen, og morsomt var det jo. Kanskje noen flere lag vil være med til neste år?


Disse tre supporterne, Simon, Iver og Vemund fikk tid til litt annet enn bare fotball.