Sist oppdatert: 06.02.2013 21:06

Nå er teaterkurset i gang for fullt!

MALIN HAUGEN
  Det ble startet opp et teaterkurs i Sør-Aurdal i midten av januar, hovedsakelig for å inspirere og engasjere nye revyinteresserte. Og nå er teaterkurset veldig godt i gang, og vi har fullført temaene trygghet på scene, dans, opptreden på scene og improvisasjonsteater.

Det gjenstår status og forumteater, som arrangeres nå på torsdag den 7., manus/tekstforfatting fredag den 15. sammen med tekstforfatter fra Torsdagskveld fra Nydalen (!!) og det blir holdt et sminkekurs torsdag den 21.

Alle kveldene blir tilbrakt på Bagn Barneskole fra kl. 19-21, med unntak fra fredag den 15. med tekstforfatting, da starter vi kl. 20 og holder på til rundt 22. Velkommen skal du være! (Dette er et gratis tilbud). Kurset skal avsluttes etter vinterferien med en avslutningstur, som muligens blir til Oslo for å se en teaterforestilling! Det skal kanskje også ordnes et lyd og lys kurs senere og!

Oppmøtet på de tre kurskveldene har vært veldig bra. På improvisasjonsteater-kurset torsdag den 31. var det hele 11 oppmøtene, med spredning både fra Hedalen, Bagn og Reinli! Vi hadde en super kveld, og tilbakemeldingene på slutten av kvelden var hovedsakelig at det var morsomt, og det kan bildene illustrere: