Sist oppdatert: 16.04.2013 05:41

DNB Cup 2.-7. april

MONA STRANDBRÅTEN, GRO SKINNINGSRUD OG HILDEGUNN KILLI
 

Her følger en oppsummering av noe av det som skjedde i cupen.

Det er bra underholdningsverdi å se på disse knøtte-kampene - noen krabber ut av banen, noen står sammen og snakker, noen spretter unna når ballen kommer, noen spretter rundt og bare smiler, noen blir fanget i målnettet, og resten løper etter ballen! Resultatene ble også bra.

Hedalen - Ulnes Knøtt 4 - 0
Aurdal/leira knøtt Leira - Hedalen 2-0
Hedalen - Begnadalen knøtter 2 4-0
Hedalen - Øsil/Rogne 5 1-0

Laget besto av Vetle, Heidi, Vemund, Hannah, Sander, Knut Ola, og Andreas.


LILLEJENTER
Lillejenter tapte alle sine tre kamper, men de hadde det moro og ville nok gjerne ha sparket flere kamper. Alle ni spillerne som er Silje, Julie, Hedda, Loes, Gjertrud, Jeanett, Mira, Andrea og Andrine ble med, så det var veldig bra. Hege og Olaug var med og ledet kampene som trenere.


SMÅJENTER
Laget på cupen bestod av Tuva, Kristin, Lina, Rønnaug, Marie, Kjersti, Gunhild, Thea og Manon.

Jentene tapte 0-2mot Fagernes/Aurdal/Leira 1, vant mot Slidre/Røn 3-1 og uavgjort 1-1 mot Øystre Slidre/Rogne J99 2
De gikk videre som nest beste treer til sluttspill, men tapte der 3-1 mot Fagernes/Aurdal/Leira 1 .

SMÅGUTTER
G14 stilte med følgende spillere: Erik Fekjær Skogly, Sander Løvlie, Ådne Midthus, Marius Omsrud, Halvor Killi Grønhaug, Sindre Alfredsen, Lars Andreas Huset og Anders Skinningsrud.

I innledende kamper torsdag ble de nr. 2 av 5 i sin pulje, og gikk videre til sluttspill lørdag. I kvartfinalen lørdag vant de over Slidre Røn, etter ekstraomgang. Etter denne kampen var nok foreldrene som så på, like slitne som spillerne. Det var en nervepirrende kamp. I ekstraomgangene måtte hvert lag ta av en spiller etter 2 minutter, og ytterligere en spiller etter 4 minutter. Siste minuttet var det kun 2 spillere + keeper på banen. Da det stod igjen 40 sekunder av ekstraomgangen klarte de heldigvis å score. I semifinalen slo de Aurdal/Leira Fagernes 1, og gikk dermed videre til finalen. I finalen mot Aurdal/Leira/Fagernes 2 ble det dessverre tap. Og det er jo slik at det bare er et lag som kan vinne, og gutta var kjempefornøyd med 2. plass og en flott pokal.