Sist oppdatert: 03.04.2013 06:09

Tilbakemelding fra Hedalen Røde Kors

HÅVARD SUKKE, HEDALEN RØDE KORD
 

Hedalen Røde Kors vil med dette få takke for alle frivillige bidrag som har kommet inn til driften av laget. Hytta vår er dessverre i ganske dårlig forfatning, så vi vil prøve å utføre nødvendig vedlikehold på den i år.


Økonomien og aktiviteten tilsier at vi kommer til å bruke pengene vi bl.a. har fått fra hyttefolk til å pusse opp å fikse “Villa Plaster”.

 

Påsken har vært eventyrlig, spesielt for dem som har vært på hyttene sine og har brukt brukt de fine eee"trikkeskinnene" på fjellet. Når det blir så stor aktivitet, så hører det også med at noen er uheldige og skader seg.

 

Hedalen Røde Kors har registrert fire skader denne påsken. Det har vært tre brudd, én forstuing og én syketransport fra hytte til vei. Vi har hatt tre scooter-oppdrag ute i løypene. Det er nok en liten økning, men sett i forhold til hvor mange som har vært på fjellet denne påsken, så er det på det normale.

 

Totalt så har det vært 98 skader i Oppland, og 30 skader i Valdres i påsken. Heldigvis har det ikke vært noen leteaksjoner i Valdres. Det har nok det gode været medvirket til.
 

Vi håper det blir mange fine turer for hyttefolket i Hedalsfjellet utover våren og sommeren!
 

Hedalen Røde Kors Hjelpekorps

Operativ leder Håvard Sukke