Sist oppdatert: 15.07.2013 08:19

Fylkesleir på Brennabu 27.-30. juni

HEGE BJONE FEKJÆR
 

Torsdag reiste 43 4H-ere fra Ildjarnstad til Brennabu på leir. Brennabu ligger på Vaset i Vestre Slidre. Dette året var det ikke noen jorder å sette opp teltet på, så Ildjarnstad hadde teltplass på en traktorvei med en bekk rett ved siden av! Det regnet ganske mye gjennom hele leiren, og mye ble vått, men humøret var allikevel på topp.

Fredag var alle klare for fjelltur. I år kunne vi velge mellom to turer. Den ene gikk til Ålfjell og den ble regnet som den lengste. De fleste valgte å gå der. Da vi kom hjem på fredag, var det konsert.

Lørdag var det som vanlig aktivitetsdag. Det var mange forskjellige friluftsaktiviteter. Noen dro på juving, klatring, kano, høgdebane og mye mer.

Søndag var det volleyballturnering. Vi stilte med seks lag i to forskjellige klasser! I junior-/aspirantklassen vant Ildjarnstad overlegent. Vi fikk 1., 2. og 3. plass! Seniorene tapte sin første kamp mot Tingelstad, men ble trukket ut som lucky looser og vant over det samme laget senere. De gikk videre til finalen og vant overlegent!
Tusen takk til alle de voksne som var med oss på leir!

Her følger noen bilder fra leiren: