Sist oppdatert: 24.07.2013 17:58

Hedalsheimens beboere på utflukt

SIGRID HAUGEN
 

Ved Ivar Klemmetsruds gravferd 2. juli ble det, etter familiens ønske, gitt en minnegave til Hedalsheimen. Marie ønska at alle beboerne skulle få glede av gava og inviterte like godt alle sammen til en utflukt 23. juli.

 

Med god hjelp av personale, familiemedlemmer og andre, ble det organisert tur til Fønhuskoia ved Strøen. Ola Jonny og Svenn Olav fylte opp hver sin minibuss, og i strålende sommervær fikk alle en minnerik dag. Eldste deltaker var Ingrid, som fyller 104 år i august, den yngste var Marie og Ivars oldebarn, Oliva på 4.
 

Gunnar og Odd Arne med familier serverte nydelig rømmegraut og spekemat. Stua er stor og romslig, og ved hjelp av et ekstra bord på plattingen ute, ble det god plass til alle 32.
 

Alle ble imponert over den fine koia, ja hele anlegget, med hytte, stabbur og uthus. Og ikke minst den flotte beliggenheten. Takket være ildsjelene i Ringerike turistforening og alle samarbeidspartnere, har Hedalen her fått en attraksjon vi kan være stolte av. Med mulighet for å kjøre helt til døra, og tilrettelagt for rullatorer og rullestoler, er Fønhuskoia tilgjengelig for alle.

Takk til Marie for den fine tanken, og til alle hjelperne som bidrog til at turen lot seg gjennomføre.

 


Bussene ankommer

 


Gudrun

 


Marie

 


Deltakerne benker seg rundt spisebordet

 


– og salongbordet

 


Eldste deltaker i midten

 


Sjåførbordet

 


I solveggen

 


I solveggen 2