Sist oppdatert: 13.06.2013 22:32

Jubileumsprogrammet 23. juni

 

Søndagen starter med korpsmusikk på kirkevangen kl. 10.15 og fortsetter med jubileumsgudstjeneste i kirka klokken 11.00, matservering og salg på skolen kl. 13.00 og festsamvær samme sted klokken 15.00.

Representanter fra regjeringen, Den norske katolske kirke og ulike forvaltningsorgan i Norge vil være til stede på gudstjenesten. Her er det adgangskort, og det tas opp takkoffer til jubileet.

På grunn av mye folk og vanskelige parkeringsforhold ved kirken blir det satt opp busser fra skolen før gudstjenesten. Buss går kontinuerlig fra kl. 09.00 og returnerer etter gudstjenesten. All parkering bør skje ved skolen.

 

Matservering
Fra klokka 13.00 blir det salg av rømmegrøt, spekemat, kaffe og kaker på skolen. Det blir også anledning til å kjøpe jubileumsboka Hedalen stavkirke – en pilegrim vender tilbake. I tillegg kan en få kjøpt tre engler og sølvkors i ulike størrelser – kopi av engelen og korset i smijern på kirkas hoveddør.

 

Festsamvær
Festsamværet på skolen kl. 15.00 er åpent for alle. Her blir det tale ved prost Anne Hilde Øigarden, prolog ved Solveig Gran og hilsninger ved blant andre statsråd Aasrud, fylkesmann Hille Valla, Msgr. Hai fra Den katolske kirke i Norge, ordfører Helland og fylkesordfører Lundby.  I tillegg blir det kulturelle innslag.