Sist oppdatert: 27.03.2013 18:54

300 likes til Hedalen Løypelag

LINE WERMUNDSEN MORK
  De siste fem dagene er det betalt inn ytterligere 9 løypebidrag. Dermed er det denne sesongen bokført 218 000 kr. Målet er 300 000 kr.
 

Onsdag hadde løypelaget "stand" under Seterknatten, ved krysset som kalles for "Storausttjern-krysset". Enda en strålende skidag i fjellet, skyfritt, vindstille og kaldt. Minst 100 skiløpere passerte og stoppet. På menyen sto kaffe, toddy og kjeks, og ikke minst en løypelagsprat.

 

Løypelaget er helt avhengig av eiere/medlemmer og årlige bidragsytere. Inntil i høst var løpelaget et andelslag med andelseiere, etter overgangen til forening er det nå medlemskap og medlemsbevis som selges til kr 3000,-. Målsettingen er at alle hytter med ski i boden har et slikt medlemskap. I tillegg er det årlig bidraget, fra medlemmer og andre, helt avgjørende for driften. Anbefalt bidrag i år er kr 750,- men dette er helt frivillig. Bidrag av alle størrelser mottas gjerne, f.eks. fra familiemedlemmer som bruker løypene jevnlig.

 

Kontonummer for innbetaling står på løypelagets hjemmeside og bak på aller kartene som deles ut gratis i butikkene, men vi gjentar det gjerne: 6185 05 30490

 

 

  • Facebook kan du se flere bilder fra løypelagsstanden onsdag.