Sist oppdatert: 28.11.2013 06:59

Hilmar 2013 til Jan Arild Hegdal

 

Årets HILMAR deles ut til en person som gjennom mange år har bidratt i klubben. Personen har sittet i styret i flere år, blant annet som leder av skigruppa og nestleder og leder.

 

De som satt sammen med prisvinneren i styret, opplevde at denne personen var meget dyktig og ryddig med sine administrative oppgaver. Det som måtte gjøres var alltid i orden.

 

Prisvinneren har også vært aktiv i skigruppa. Særlig vil vedkommende huskes for innføringen av det tidtagersystemet som blir brukt i Sør-Aurdal nå i dag. Dette brukes blant annet på Sør-Aurdals rennet og Valdresstafetten.

 

Personen har hatt opplæring på mange nye tidtagere. Prisvinneren var aktiv pådriver for fellesrennet på Åsemyra, og stilte opp der nesten hver tirsdag som tidtager. Vedkommende var også bindeledd til Valdres ski når Hedalen IL hadde aktive løpere der.

 

Fotball har også årets prisvinner vært engasjert i. Her både som trener og leder fra Hedalen på diverse samarbeidslag i kommunen. Personen gjorde også en stor del av alt papir- og administrativt arbeid med stor flid. Høydepunktet vil vi tro var 3. plass i Norway cup, og idrettsprisen med J14 laget.

 

I sitt virke for Hedalen IL har prisvinneren lagt ned en stor innsats for idrettslaget. Det er sikkert flere ting som kan nevnes, men avslutningsvis bør det sies at prisvinneren har bidratt mye til samarbeid i Sør-Aurdal og Valdres. Dette har vedkommende fortsatt med – nå som lagleder for Valdres FK sitt damelag.

 

Årets HILMAR tildeles Jan Arild Heggdal.

 

 

For Hedalen IL

 

 

Mona Strandbråten                                             Amund Grønhaug