Sist oppdatert: 23.10.2013 23:55

TV-aksjonen 2013

SIGRID HAUGEN
 

I Hedalen var det helselaget som hadde ansvaret for innsamlinga, og disse to damene tok hele ansvaret med organiseringa. I tillegg var de med i kommunekomiteen i forkant.
 

Bygda var delt inn i 15 roder, med Lokalet som utgangspunkt. Alle hus i bygda fikk besøk, og bøssebærerne ble møtt med stor velvilje de aller fleste steder. At pengene i år går til Nasjonalforeningens arbeid for demenssaken, gjorde nok at mange åpna lommeboka mer enn ved noen TV-aksjon tidligere. Demens er en sykdom de fleste kommer i kontakt med på en eller annen måte.
 

Vel tilbake på Lokalet ble bøssebærerne traktert med kaffe og kringle, og til slutt kunne Anne og Oddbjørg reise til Bagn med et stort bidrag fra Hedalen. Pengene er talt opp kommunevis, og pr. i dag, 24. oktober, har Sør-Aurdal 4. beste resultat i Oppland og ligger på 101. plass av alle landets kommuner! Hver Sør-Aurdøl ga i gjennomsnitt kr. 59,74.
 

På styremøte i etterkant av aksjonsdagen bevilga Hedalen helselag kr. 3000, noe som vil dra gjennomsnittet godt over 60.
 

Det er ikke for seint å bidra – innsamlinga avsluttes i desember.

Helselaget oppfordrer alle andre lag og foreninger i bygda til å gi et bidrag. Det samme kan alle som ikke var heime da bøssebærerne kom på søndag.
 

To nyttige lenker: