Sist oppdatert: 23.10.2013 23:50

Fotball er moro!

TEKST: MIRIAM HAUGEN
BILDER: ELLEN SKRINDE ØVERBY
 

Jenter 14 7er lag spilte lørdag Kretsmesterskap sluttspill på Fart stadion ved Hamar. De møtte Roterud fra Lillehammer i første kamp. Etter å ha ledet 1-0 i store deler av kampen, fikk Roterud ballen i mål og kampen endte dermed uavgjort.

 

 

Stange 2 var neste motstander, kampen endte med tap 2-0. Ei lang, kald pause i mellom kampene får ta deler av skylda for det.

 

Jentene jublet likevel og alle var kjempeglade for å ha blitt blant de seks beste lagene i kretsen. Pokal for seier i serien ble overlevert, da fotografering og glede fra spillere og supportere avtok.

 

Laget har bestått av: Tuva, Eira, Marie, Kristin, Rønnaug, Kjersti, Thea; Manon og Lina. I tillegg har Silje, Julie og Gunhild stilt opp som superreserver når det har vært nødvendig. Tuva Keeper har gjort en glimrende jobb, noe som har medført to legevaktbesøk – men hun har vært raskt på beina igjen og stoppet mange baklengsmål. 
 

Laget har det moro – seier eller tap betyr ikke så mye på humøret. Største glede for en seriekamp kom etter 14 -2 tap mot Nordre Land i vår – Hedalen var nemlig første lag til å skåre mot Nordre Land. Nordre Land gikk for øvrig til topps på Fart Stadion og ble kretsmestere etter Seier mot Roterud.  For Hedalsgjengen ble dagen avsluttet med  Peppes Pizza på Hamar med latter og førnøyde smil.
 

Roger og Ingrid har med tålmodighet og kunnskap gjort en kjempeinnsats som trenere for jentene. Takk!
 

Etter ei lita fotballpause er nok jentene snart i gang igjen og klare for neste sesong.