Sist oppdatert: 05.04.2014 20:34

Førpremiere i Begnadalen kirke

TEKST: LIV BARBRO WEIMODET
BILDER OG VIDEO: ARNE G. PERLESTENBAKKEN

  Musikkandakten i Begnadalen kirke onsdag 2. april kl. 20.00 ble en flott førpremiere på konserten som Kontorum-korene arrangerer i Hedalen palmelørdag.


Kantorum-korene. Til høyre: Signe Kvåle og Anders Løberg

Kantorum-korene, Osvald Fossholm (solosang), Anne-Margrethe Wilter (flygel) og alltid ivrige Arne Heimestøl som dirigent – inviterte til musikkandakt  sammen med kantor Anders Løberg på kirkeorgel og sogneprest Signe Elisabeth Kvåle, som holdt andakten.


Dette er utdrag av avslutningsnummeret som skal framføres lørdag 12.4.

Korene ønsket å prøve seg foran et publikum – og for en prøve!
Det er moro når så mange dyktige mennesker samler sine krefter til en flott konsert – og de vel 40 gjestene som fikk med seg dette, gikk ut av kirken en flott musikkopplevelse rikere!

Det er vanskelig å trekke fram noe eller noen spesielt, men utrolig godt er det i hvert fall å kunne lene seg tilbake i kirkebenken og bare se, lytte og nyte!

Snakk om å få senket skuldrene enn lille lørdags kveld. Dette var balsam for sjelen! Tusen takk! Vi kan absolutt anbefale årets løypelagskonsert til alle!


Arne Heimestøl (dirigent for Kantorum-korene), Anne-Margrethe Wilter (flygel), Osvald Fossholm (solosang), Signe Kvåle (andakt) og Anders Løberg (orgel).