Sist oppdatert: 01.08.2014 08:21

J14 fra Hedalen er i semifinale i B-sluttspillet

 

MIRIAM HAUGEN
Jenter 14 spilte 16-delsfinale i B-sluttspillet onsdag kveld og vant 5-0 mot Farsund
.

Ingrid Amundsplass og Jan De Vries er trenere. Spillere er Hedda, Julie, Silje, Manon, Kristin, Marie, Rønnaug, Thea, Lina og deres suverene keeper Tuva.

Hedalsjentene hadde styringa gjennom hele kampen, og målskårere var Manon, Silje og Lina. Gutter 12 og en stor gjeng med foreldre og venner heia de fram på en fotballbane med mange gresstuster og små jordhauger.

I Norway Cup-sluttspilla er det vinn eller forsvinn, og med seier mot Farsund ble det åttendedelsfinale mot Bardu hvit torsdag morgen. Etter en utrolig spennende kamp med neglebitende foreldre på sidelinja, tok jentene nok en seier, 3-1 mot Bardu sendte de rett i kvartfinale mot Rjukan torsdag kveld.

Etter fire kamper på Valle Hovin, gikk kvartfinalen  på bane E15 på Ekebergsletta.  Med sola gjemt bak skyer og ivrige supportere på sidelinja spilte jentene nok en god kamp med godt samspill og fabelaktig innsats.

Resultat: 3-1 til Hedalen, og jentene er klare for semifinale mot Sogndal på Ekeberg torsdag morgen, bane E18, kl. 09.55.

Hedalen møtte Sogndal i innledende kamper, resultat 2-2 etter en veldig jevn kamp. Så har du anledning, møt opp og hei jentene fram - dette blir spennende!