Sist oppdatert: 08.08.2014 21:14

Vi har vært på rideleir

  TEKST: EMMA, ANNE MARTE OG NINA
BILDER: NINA
 

Søndag 27. juli reiste Emma og Anne Marte til Skogshorn rideleir som ligger i Hemsedal. Om du ønsker å lese mer om rideleieren kan du gå inn på www.skogshorn-rideleir.no.

 


 

Jentene fra Hedalen skulle bo sammen med Ida Hovind Grøv fra Nesodden og Ida Haugom fra Snertingdal som de kjenner fra før. Det var 28 jenter som var på rideleieren denne uka, så støynivået var nok relativt høyt.
 

To rideøkter hver dag + litt teori stod på programmet. En frivillig overnattingstur med bading og kos. Og til slutt sprangkonkurranse med premieutdeling som vi foreldre var velkomne til å se på. Jentene har kost seg på leir og her summerer de selv:

 

Rideleir uke 31 Emma og Anne Marte

Det var gøy og vi fikk mange gode venner. Den første dagen gledet alle fire seg til. Ida Haugom hadde vært der året før, så hun visste hva vi skulle gjøre.

Anne Marte fikk en hest som het Ira, men hun ble halt, så Anne Marte måtte få en ny hest som het Freddi.


Emma fikk en hest som het Felix. Den var glad i å hoppe og å spise gress. Freddi var litt gammel og sta, men han var grei og han var også glad i gress. Og han var glad i å galloppere og trave i skog og villmark, men hatet å gjøre det på banen. En dag vi var ute for å ri fikk Freddi et vepsestikk og gikk i full gallop. Anne Marte bestemte seg for å hoppe av i stedet for å kræsje i et grantre. Felix som mange kalte lille Fix var kjempeflink til å hoppe og trave og gallopere.
 

Da vi var på telttur hadde vi pølsespisekonkurranse. Ei jente som het Amanda som vi ble venner med vant. Emma var ikke med på teltturen, men de som var igjen, var på gymkana, altså en hinderløype med hest.

Fredagen hadde vi sprangkonkurranse, Emma kom på 2. plass og Anne Marte kom på 5.plass. Vi var godt fornøyde. Vi har lyst til å reise på rideleir til neste år også.