Sist oppdatert: 20.12.2014 20:53

Jula er for alle

  TEKST: ROAR MYRVANG
BILDER: ARNE G. PERLESTENBAKKEN

Var du ikke i julestemning før du satte deg ned på Lokalet fredag, er du det definitivt nå. "Jula er for alle" var en utrolig morsom opplevelse.

 


Magnus og Sarah hadde ansvar for lyd og lys
 

Det oser av spilleglede og godt humør, som smitter over på alle oss i salen.

Dette er altså et samarbeid mellom valgfaget sal og scene på Hedalen barne- og ungdomsskole og Hedalen Ungdomslag. Og for en jobb de må ha gjort på skolen denne høsten! Jeg er imponert over timingen og alle de morsomme karakterene ungdommen presenterer for oss. Karakterene er gjennomførte, og holdes stødig gjennom hele forestillingen.

Det er ungdommene som driver forestillingen fremover, og det gjør de i bra tempo og med troverdighet. Samarbeidet med Hedalen Ungdomslag er utvilsomt noe man bør fortsette med. Jeg håper de som sto på scena på Lokalet for første gang, ble bitt av basillen, og ønsker å fortsette. Talentet er det ikke noe å si på.

 

Morsomt var det også med Sara og Magnus som med glans tok seg av den mindre synlige, men veldig viktige oppgaven med å styre lys og lyd.

 

Som gammel traver på scena på Lokalet er det en fryd å se at det ikke mangler på yngre krefter. Jeg er ikke i tvil om at mange av disse vil bidra Hedalen holder på sin posisjon som et av de aller beste teatermijøene som er å oppdrive, også i årene fremover.

Har du ingen planer 4. dag jul, få med deg denne forestillingen. Du vil garantert ikke angre.