Sist oppdatert: 10.02.2014 18:51

Vassfardagen 2014

 

BJARNE BERG

Snøen ligger tung over vassfardalen nå, men vi håper i år, som tidligere år, at skogen skal grønnes og vatna igjen skal bli isfrie.  Det bruker i alle fall å bli slik.  Da er det tid for en ny vassfardag

 


Bilde fra vassfardagen i fjor der «Berte» forteller om sitt liv i Vassfaret
 

Datoen er bestemt til 22. juni så hold av denne dagen, da blir det liv og røre på Skrukkefyllhaugen. 
 

Statens Naturoppsyn, Bjørneparken, Flå kommune og Sør-Aurdal kommune i samarbeid med Vassfar-opplevelser arrangerte den første vassfardagen i august i fjor.  På tross av dystre værmeldinger så ble det arrangementet en suksess. 
 

Alle involverte var klare på at dette skulle videreføres, og nå er det altså bestemt at ny vassfardag blir søndag 22. juni.
 

Hva innholdet i år blir er ikke endelig bestemt ennå, men det jobbes med å få til et arrangement med forskjellige typer innhold og aktiviteter som vil være interessant for de fleste.  Gode innspill mottas med takk.

Selv om det ikke har vært noen stor tradisjon for samarbeid mellom hedøler og hallinger, har vi tatt mål av oss til at dette skal være noe for innbyggerne i begge dalfører og selvfølgelig for alle andre som har et forhold til Vassfaret. Mer informasjon om arrangementet kommer etter hvert på http://www.vassfaropplevelser.no/