Sist oppdatert: 17.01.2014 22:28

Trimrommet

  RUTH-HEIDI GRØNBECK
Godt nytt år til alle brukere av trimrommet på Hedalsheimen! Jeg vil informere om at styret har fått tilbakemelding fra beboerne og de ansatte på Hedalsheimen om at det i desember har vært mye bråk fra trimrommet og gangen
.

Jeg oppfordrer alle som bruker trimrommet til å vise hensyn til dem som bor på Hedalsheimen. Det vil si at man må dempe musikk, ikke rope og skrike, og at man går i gangen til og fra trimrommet.

Hvis det blir flere slike klager, må vi heve aldersgrensen til 18 år for alle som bruker rommet alene, eller vi må bare ha det åpent på dagtid – eller i verste fall stenge det.

Vi ønsker at alle som bruker rommet, rydder utstyret på plass etter bruk, og at alt søppel kastes, slik at de som kommer etter, finner rommet slik det skal være. Styret ønsker at foreldre tar en prat med sine ungdommer om det jeg har tatt opp her.

Vi jobber med å få til en åpen dag i nærmeste framtid. Styret har investert i to nye spinningsykler, fire stepkasser og flere vekter og vektstenger.
 

Så er vi helt avhengig av at de som har nøkkel til rommet, betaler for leie. Og de som har tegnet medlemskap, 500 kr for enkelt medlem, 750 kr for to og 1000 for familie per halvår, 1.1.–30.6. og 30.6.–31.12., betaler snarest til konto 6185 05 24911.
 

Ved feil eller mangler kan dere kontakte Ruth-Heidi Grønbeck på mobil 951 32 772.