Sist oppdatert: 27.05.2014 07:06

7. klasse på Bolærne kystleirskole

 

Av: Mia, Silje, Hedda, Mina, Loes, Daniel og Julie
Foto: Guro Katinka Storteig

I uke 20 reiste vi med buss ned til Tønsberg, sammen med Bagn og Begnadalen. Derfra tok vi flybåten over til Bolærne kystleirskole. Der ble vi tatt godt imot av leirskolelederne. Vi fikk utdelt rom, og fikk møte de andre elevene fra Magnor skole og Eidskog montessoriskole.

Vi ble delt inn i to grupper. Den ene gruppen ble guidet rundt øya, mens de andre fikk prøve seg i kano/kajakk. Flere prøvde dette for første gang, og var superfornøyde! Senere på kveldene var det fritid, der vi kunne bli kjent, spille fotball eller andre aktiviteter, f.eks. kano/kajakk.

Neste dag var det klart for aktiviteter. Vi ble delt inn i tre grupper som skulle på forskjellig aktivitet. Gruppene rullerte så alle fikk prøve alt. Vi fikk prøve oss på garntrekk, i klatreveggen og studere livet i fjæra. Senere på kvelden var det mulighet for å bade.

Dagen etter var det valgfri aktivitet. Vi kunne velge mellom: kano/kajakk tur, bruskassestabling, vikingleker eller fiske. Alle hadde det veldig gøy. På kvelden var det underholdning med sang, sketsjer og noen konkurranser.
Det ble tur over mellom-Bolærne dagen etter. Der fikk vi se hvor en russisk fangeleir tidligere hadde vært. Vi fikk se grevestuen og Bolærnes største og eldste eik. Vi spiste lunsj før vi tok båt tilbake til Østre Bolærne. Da vi kom tilbake var det rett på team building, der det var flere morsomme samarbeidskonkurranser.

Siste dag var det natursti med poster rundt øya. Etter lunsj var det på tide å ta flybåten tilbake til Tønsberg. Der måtte vi dessverre si hade til våre nye venner. Det var slutten på en fin leirskoleuke.

Alt i alt hadde vi en fantastisk uke. Vi har fått mange nye venner og minner for livet.