Sist oppdatert: 05.03.2014 18:06

Karatesamling i Trondheim

ANNE BRITT OMSRUD

 

Helga 14.–16. februar reiste en gjeng fra Hedalen karateklubb på åpen treningssamling i Trondheim, en samling som ble holdt av sensei Richard Amos 7dan.

 

 

Etter en lang kjøretur fredag kveld sjekket noen av oss inn på hotell, mens andre hadde avtalt privat innlosjering. Det var en spent gjeng som møttes til frokost lørdag morgen og som var klare for trening.
 

Etter en forfriskende gåtur (på bar asfalt) kom vi frem til treningshallen, og etter et rask skift var alle klare for dagens første treningsøkt.

 

 

Det måtte konsentrasjon til på alle. Richard pratet kun engelsk, og prate det gjorde han. Som dere ser på et bilde, fikk Rønnaug prøvd seg mot selveste sensei Richard. Selv om det kunne virke skummelt at han kom bort, tror jeg nok alle syntes det var bare positivt. Tror ikke noen glemmer det han rettledet dem på.  Det ble en god treningsdag på alle sammen.

 

Det ble tid til litt annet også imellom treningstidene. Ikke alle hadde vært i Trondheim før, så vi kikket oss litt rundt. En tur bortom Nidarosdomen ble det også, men dog bare på utsiden.

 

Et lite besøk i Erkebispegården for å kikke på Riksregaliene fikk vi også med oss. Det var veldig bra å ha Arve med som var lokalkjent og kunne fortelle mye om byen og historien.
 

På lørdag kveld gikk vi alle ut for å spise middag sammen på Egon. Det var veldig trivelig, og for en morsom gjeng å reise på tur med.
 

Søndag fikk hedølingene kun med seg en trening, siden veien hjem var lang. Jeg tok igjen plass i vinduet for å kikke på, og ta bilder av alle de spreke og flinke medlemmene fra Hedalen karateklubb. Dette tror jeg frista til gjentagelse for alle sammen. En stor takk til Asle Ivar som ville ta turen med denne gjengen!