Sist oppdatert: 24.11.2014 06:11

Klart for Normisjons-messe

  ARNE HEIMESTØL
Lørdag 29.11. arrangerer Hedalen Normisjon julemesse på Hedalen barne- og ungdomsskole. Dørene åpnes kl. 10. Både medlemmer og andre interesserte har i lengre tid jobbet med å klargjøre salgsobjekter og gevinster.

Mange bruker denne dagen til å kjøpe julepresanger og til å ordne julebaksten. Åresalg og tradisjonell utlodning er velkjente innslag. I år blir det også amerikansk auksjon. kl. 10.30 blir det mannekengoppvisning.

Ellers er messa en populær møteplass der en får tid til å prate med sambygdinger, hyttefolk og tilreisende. Det blir anledning til å kjøpe seg kaffe og vafler, brus og sjokoladekake, eller en suppetallerken med brød.

I år er det Ann Helen Aaslund som har andakten, og husmormusikken synger og spiller. Dette får du med deg hvis du er til stede kl. 12.30. Messa avsluttes med trekning av alle de fine gevinstene som det er solgt lodd på både før og under messa.

De siste årene har inntektene fra julemessa passert 100 000 kroner. Pengene går til både ytremisjon og Normisjonens arbeid i Norge.


Normisjonsmessa har engasjert flere aldersgrupper


Modell av Hedalskirka selges til høystbydende på slutten av  julemessa 29.11.
Modellen er ca. 25 cm høy.


Kule forklær i forskjellige mønstre


Strikka julekuler


Applikerte juleløpere i forskjellige farger


Engler av ull


Veggbilde av Hedalen stavkirke


Figurer til julekrybba


Hveteposen til bruk ved ømme muskler

Neverarbeid