Sist oppdatert: 13.10.2014 06:35

Tale ved prisoverrekkelsen
Hilmar 2014 til Mona L. Strandbråten

 

Årets Hilmar er kjent som en meget aktiv og energisk person. Denne energien og ståpåviljen har idrettslaget fått nyte godt av gjennom mange år

 

 

I sine yngre år var personen aktiv skiløper og fotballspiller. Personen spilte i en periode på kretslaget. I voksen alder har personen i nesten alle år vært lagleder for et av våre jentelag.
 

Årets Hilmar har også vært aktiv med barneidretten, dametrim og trimgruppa. Personen har sittet i styret i mange år, blant annet som sekretær, og de tre siste årene som leder i fotballgruppa. Leder av fotballgruppa er kanskje det mest tidkrevende av de lederposisjonene man kan ha i laget vårt.

 

Undertegnede har vært med på mange fotballarenaer, men jeg vil påstå at det er ingen som har slik orden på sakene som her i Hedalen. Dette skyldes i stor grad god ledelse av gruppa. Det siste året har fotballgruppa vært uten leder. Årets vinner har hjulpet idrettslaget slik at administrasjonen av fotballgruppa har fungert utmerket.
 

Avslutningsvis vil jeg komme tilbake til prisvinnerens enorme energi. Jeg har halvt på spøk/halvt på alvor sagt at hvis vi hadde en 8 – 10 personer som henne, så hadde det vært en liten by i Hedalen. Selv om hun nå er ute av styret, har hun fortsatt sitt engasjement for fysisk aktivitet. Gjennom å være en av to instruktører av Friskis & svettis.
 

Kjenner jeg personen rett vil hun nok snart være tilbake i arbeid i idrettslaget.

Det er en glede å gi årets Hilmar til Mona Landsend Stranbråten.

 

Amund Grønhaug, leder i HIL
Marie Eikrem, sekretær i HIL