Sist oppdatert: 13.10.2014 18:28

Korpstur

  ELLEN SKRINDE ØVERBY

Lørdag 11. oktober reiste medlemmer fra Hedalen Musikkorps på tur, som inneholdt bowling på Fagernes og konsert med Ole Edvard Antonsen og Røn Musikklag.


På bowlinga koste vi oss med mer og mindre vellykka spill og litt mat etter endt turnering. Innsatsen var det ikke noe å si på, men det kan vel konkluderes med at den yngre garde var mest ihuga og fikk best resultat...

Noen vendte så nesa hjem til Hedalen, mens åtte av oss reiste videre på konsert i Vestre Slidre.
 

Der ble vi møtt av et Røn Musikklag det virkelig svinga av, og som tross proffe gjester, hadde mot og vett til å vise fram to av korpsets yngste medlemmer som solister. Viktig for rekrutteringa!
 

Men mange var nok kommet for å høre Ole Edvard, og han innfridde virkelig. Både raske, høye og kjente toner ble trylla fram. Ekstra artig var det å få høre "Vidda", som Antonsen sjøl har komponert. (Og som faktisk Hedalen Musikkorps også har spilt.) Av de mer eksotiske melodiene var "Bosporos" - som satte oss i en mer tverrkulturell stemning. Magisk!
 

Etter konserten som inneholdt ikke mindre enn to ekstranummer, fikk flere et hyggelig autografmøte og en hyggelig prat med Ole Edvard.
 

På tur hjem i høstmørket var vi enige om at det hadde vært en flott konsertopplevelse, og en inspirasjon for vårt korps til å øve og ha det artig med musikk. Og heldigvis var vi enige om å vente med øvinga til neste morgen, det satte nok de rundt oss pris på...

 


Bak f.v.: Markus, Matias, Silje og Jeanett
Framme f.v.: Halvor, Magnus, Rebekka og Inger Marie

 


Bak f.v.: Ronny, Ellen, Inger Olea, Inger Marie, Halvor og Rebekka

Framme f.v.: Grete, Matias, Markus, Magnus, Silje og Jeanett

 


Magnus er heldig og får autograf og noen gode tips til spillinga