Sist oppdatert: 04.10.2014 00:12

Tjuvstart på Salto med tur til Hunderfossen

  REIDUN STORRUSTE
Nå ser vi fram til en ny Salto-sesong for alle opp til og med 7. klasse annenhver torsdag kl. 17.30-19 på Solheimen.

Første samling er torsdag 9. oktober. Der bruker vi Sprell Levende opplegget fra Søndagsskolen og har ulike aktiviteter etterpå. 5.-7. klasse er ute i grillhytta og har ”utesprell” etter vær og årstid.

De voksne får tilbud om kaffe rundt bordet i gangen mens de venter.
Dette er et flott trosopplæringstilbud som drives av frivillige i Hedalen.
Barn i alle aldre er velkommen!

HER ER NOEN GLIMT FRA TUREN TIL HUNDERFOSSEN:
Første lørdagen i høstferien reiste store og små, nåværende og tidligere Saltomedlemmer på tur til Hunderfossen familiepark.

Søndagsskolen inviterte oss for å feire 125-års jubileum i familievennlige omgivelser.


I tillegg til at vi fikk en hel dag i parken til gunstig pris, holdt Søndagsskolen et Sprell Levende jubileumsshow fra scenen hvor både barn, ungdommer, voksne og gullfisken Gulliver deltok. ”Jesus til barna ”, er Søndagsskolen sitt motto. Denne dagen viste det seg at det var de voksne på scenen som hadde gått seg vill og måtte bli ”funnet” igjen - akkurat som i bibelfortellingen om den ene sauen som gikk seg bort. Og vi fikk høre om hvor verdifullt hvert enkelt menneske er for Gud.

Vi fikk være med på flere kjente Saltosanger og til slutt var det ballongslipp til ære for 125-års jubilanten.

Etter dette kunne vi kose oss med alle de flotte aktivitetene som Hunderfossen har å by på. Det var eventyr og troll i skjønn forening med fartsfylte tilbud etter individuelle ønsker. Mange tok med seg et splitter nytt bilsertifikat hjem og de ivrigste kjørte sikkert berg og dal banen Il Temp Gigante et tosifret antall ganger.

Ca. 25 Sprell Levende fra Hedalen hadde en flott dag sammen med mange andre fra Oppland.