Sist oppdatert: 09.04.2015 16:33

Hilsen fra Hedalen Røde Kors Hjelpekorps

  HÅVARD SUKKE

Hedalen Røde Kors Hjelpekorps vil med dette få takke for all frivillig støtte som har kommet inn etter brevet vi sendte ut til vinterferien. Så langt så har vi fått inn over 70 000 kr frivillig fra alle hytteeiere på Hedalsfjellet. Vi setter utrolig stor pris på den enorme støtten dere gir oss.

 


Foto: Erik Solhjell
 

Det koster en del å holde beredskap og utstyr på en normalt nivå, så pengene kommer godt med. Bl.a. er det kjøpt inn ny snøscooter og slede i år.

Kan også nevne at Røde Kors kjøpte inn hjertestarter til brannbilen i Hedalen for en stund siden og drifter hjertestarteren økonomisk. Den har vært i bruk flere ganger etter den ble satt i bilen, siden brannvesenet blir kalt ut på alle hjertestanser i Hedalen og på fjellet.

 

På Villa plaster har det stort sett vært folk i beredskap i hele påsken. En spesiell stor takk til Alexander og Edvart som har tilbrakt store deler av påsken der oppe, i beredskap for alle på fjellet.
 

Heldigvis har det vært veldig rolig i Hedalsfjellet i påsken. Vi har kun rykket ut på ett uhell i skiløypa, hvor det dessverre viste seg at det var brudd i skulder. Ellers så virker det som folk har storkost seg i det fine været og løypene fra Hedalen Løypelag.
 

Husk også at det ikke snør løyper her oppe, og at løypelaget trenger penger for å opprettholde tilbudene sine. 

 

Mange har etterlyst et kontonummer som de kunne betale for saft– og vaffelstasjoner vi har hatt rundt i løypene i påsken. Det er en service vi prøver å opprettholde når vi har folk nok og det ikke er noe andre oppdrag. Et veldig positivt tiltak siden det er flere hundre meget blide og fornøyde skiløpere innom der om dagen. Klikker du på vedlegget/linken så kommer brevet opp med evt. kontonummer. Med ønske om et fortsatt fint opphold på Hedalsfjellet i 2015!