Sist oppdatert: 08.04.2015 08:17

Stort deltakelse på Busupilken

  MARIT AASLIE BRENDEN
Årets busupilk vil bli stående som en av de beste så langt i arrangementets vel tjue år lange historie. I år ble det tangering av tidligere rekord med 191 deltakere, hvorav vel 70 var barn/unge under 16 år. Det er ikke mange lignende arrangement som kan vise til slik oppslutning.

Her møtes bygdefolk, hyttefolk og andre tilreisende til en uhøytidelig familiepilkedag med høy trivselsfaktor. Været viste seg fra en svært sjarmerende side, med sol og nesten skyfri himmel. Litt vind kjente nok pilkerne som stod midt-fjords, men det la ingen demper på stemningen.

Det ble tatt 74 fisker med totalvekt på 8,2 kg. Største fisk rundet 500 g.
Dette er et familiearrangement, og at folk koser seg med medbrakt mat og drikke, eller lar seg friste av pølser og brus fra kioskutsalget, er det ingen tvil om.

Premieutdelingen setter kronen på dagen etter tre timers aktiv fisking, og her er det ikke bare vinnerne som kan vente seg flotte premier. Alle under 16 år fikk premie, og vel 30 % av de voksne ble trukket ut som heldige vinnere av flotte premier.

Hedalen jeger og fiskerforening takker alle deltakere og arrangørstab for en flott pilkefest, og ønsker alle velkommen tilbake neste år, - og ta gjerne med flere familiemedlemmer og venner!

Her er resultatene: