Sist oppdatert: 24.08.2015 19:37

Grillfest på Hedalsheimen

 

NINA H. GRØV

Fredag 21.august arrangerte Hedalsheimen Venner grillfest for beboerne. Også beboerne sine nærmeste og andre hadde mulighet til å være med. Dette er andre året grillfest blir arrangert på Hedalsheimen, så nå er det å regne for tradisjon
 

Sensommerdagen viste seg fra sin beste side, så alle 35 frammøtte kunne innta grillmaten og gode kaker utendørs. Mens grillmaten ble tilberedt, deltok flere av beboerne på rullatorløp, noe som er nytt fra i år. Det var parløp der deltakerne skulle gå en liten strekning og svare på tre spørsmål.
 

 

Om det ble svart feil , ble 5 sek. lagt til tida. Ut fra entusiasmen til deltakerne og heiagjengen å dømme, så mener undertegnede at dette vil bli en tradisjon på grillfestene framover.  

 

Kom ikke og si at selv om man har passert både 80 og 90 år, så er konkurranseinstinktet borte. Jeg tror alle hadde et ekstra gir. Og vinnertida ble så god at det ble snakket om dopingkontroll i etterkant. Joker Hedalen hadde sponset premier. 


Arvid Skogstad, som gjør en fremragende jobb med utearealet, fikk en velfortjent blomst av beboerne. Tusen takk til alle frivillige som gjør en flott jobb rundt Hedalsheimen!

 

Spørsmålene var : 

1. Når ble Hedalsheimen åpnet? 

2. Hvilke år døde kong Olav? 

3. Hvilke år flyttet Berte Skrukkefyllhaugen ut fra Vassfaret? 
 

Det var 3 svaralternativ til alle spørsmålene.