Sist oppdatert: 11.12.2015 06:28

Førjulskonsert og julemiddag

  TEKST: RIGMOR BRENDEN
BILDER: ARNE HEIMESTØL

Aktivitetstilbudet som Frivillighetssentralen har på Hedalsheimen hver onsdag, hadde førejulskonsert og julemiddag den 9. desember . 25 personer hadde møtt opp.

Som vanlig starta samlinga med kaffe med «noko attåt», og i dag hadde daglig leder Ester Kulterud sørga for rikelig med julebakst. Anne Marie Bismo overraska med heimebakt julekake.

Under hver asjett gjemte det seg et lodd, hvor den som ble trakt ut vant ei nydelig julestjerne. Heldig vinner ble Arnlaug Bakke. Etter kaffen ble det satt fram mandariner og twist. Vår trofaste fotograf, Arne Perlestenbakken, var med for å forevige arrangementet.

I dag var det Vangsteins v/ Anita Lindelien og Øystein Kolsrud som stod for underholdninga. Konserten åpna med «Glade jul», og fulgte så opp med» Nå har vi vaska golvet», og mange sang med.

Videre fikk vi høre både «Musevisa», «Jeg er så glad hver julekveld», «Rudolf er rød på nesen» og «En stjerne skinner i natt» Innimellom sangene leste Anita både» Bymusa og Fjellmusa», og «Snekker Andersen og julenissen» for oss, og det var tydelig at mange kosa seg.

 


Ester delte så ut blomster og sjokoladehjerter til Anita og Øystein, som takk for den fine konserten.

Helt overraskende delte hun også ut blomster til tre frivillige medhjelpere. Arne Høneren og Elsa Holter fordi de så trofast har kommet og tatt med seg andre som trenger skyss. Rigmor Brenden for å ha vært assistent.
Alle som var der kunne få kjøpe middag, og i dag ble det servert ribbe og pølse med tilbehør, og riskrem m/bringebærsaus til dessert.
Dette var siste samlinga før jul, men Aktivitetstilbudet starter opp igjen onsdag 13. januar 2016.
Da lover vi nystekte vafler til kaffen! GOD JUL!