Sist oppdatert: 12.06.2015 22:17

Sentrumsparken i Hedalen

  ARNE HEIMESTØL
Stiftelsen Hedalsheimens venner har på kort tid lagt ned et omfattende arbeid. Nå håper de at både beboere på Hedalsheimen, ansatte og besøkende kan bruke uteområdet som en hyggelig møteplass.

På nedsiden av Hedalsheimen har det kommet på plass en ny terasse. Dette prosjektet har Arvid Skogstad hatt regi på. Rundt terassen er det lagt på jord, og ny plen er rullet ut. Gangstien er steinsatt og har fått topplag av tromlet grus. Den etterlyste utsikten mot Vassfaret er på plass, for nå er det ryddet skog både nedenfor skolen og barnehagen.

Plener er slått og bed er pyntet, så hele uteområdet framstår nå mer og mer som en park.

Nye prosjekter
Venneforeningen har flere prosjekter de vil ha realisert. Det er kjøpt inn materialer til en terasse som skal monteres i sansehagen på oversiden av Hedalsheimen. I tillegg kommer det en fontene ved inngangspartiet.

Plass for flere
Foreningen har rundt 20 medlemmer, og flere ønskes velkommen. Skal området bestå og kunne videreutvikles, trengs det villige hender.

Kasserer Oddbjørg Brenden Hansen forteller at venneforeningen vil ha et bankkontonummer klart om et par uker. Da kan alle som ønsker det, bidra med økonomiske midler til stiftelsens virksomhet.