Sist oppdatert: 20.05.2015 05:57

Heder til Halstein og Edvin

  – Vi snakker ikke om støttemedlemmer, men om perioder av året der dere "er" ungdomslaget, sa Bodil Øyhus Pihl da Halstein Nerbye og Edvin Fossholm på ungdomslagets arrangement på Bautahaugen 17. mai ble utnevnt til æresmedlemmer i laget.


Halstein Nerbye, Bodil Øyhus Pihl og Edvin Fossholm.  Foto: Arne G. Perlestenbakken


Halstein Nerbye og Edvin Fossholm. Foto: Arne G. Perlestenbakken

Lederen i HUL fortsatte:

Halstein, du har stått på seint og tidlig med å bygge kulisser før nærmest enhver forestilling. Og rydde bort etterpå. Tålmodig, logn, positiv, løsningsorientert og hjelpsom. Publikum har helst sett deg i kiosken på kjøkkenet i forestillingens pauser, uten å ane at du har lagt ned like mange timer som de de hyller på scenen.

Edvin, du er mannen som alle vet hvem er. Ikke mest fordi du kjører post, men fordi du er den som tar den ene rollen etter den andre,  enten som ung frier i Den spanske flue, som felespillende imitator av Hemsing-søstrene og som Jeppe på Bjerget. Du har gjort kjempeinnsats som instruktør i mange oppsetninger og er god til å være tydelig og konkret i dine tilbakemeldinger.

Dere har begge gjort en fantastisk innsats i deres frieri til ungdomslaget. Vi kan rett og slett ikke la det gå upåaktet hen! Så kjære Edvin og Halstein; i disse vitners nærvær vil jeg utnevne dere til æresmedlemmer av Hedalen Ungdomslag! 

Geir Øverbery, Gunn Kjensrud og Martin G. Bakke er tidligere utnevnt til æresmedlemmer.
Foto
: Arne G. Perlestenbakken