Sist oppdatert: 03.05.2015 08:36

Opplev Tømmerfløtefestivalen 2015

 

Den 10. mai har du sjansen til å oppleve vårens ville eventyr på Nes i Ådal. Klokken 1400 åpnes slusene for massiv tømmerfløting.

 

 

Ta med familie, venner og bekjente og kjenn ekte natur på kroppen.
 

– Vi kan friste med en hyggelig og barnevennlig tur på ca. 1,5 km – med innslag av underholdning på veien opp. I tillegg står vår eminente kokk for salg av flesk, klubb, brød, kaker, saft og kaffe, sier Leslie Henriksen, medhjelper i Tømmerfestivalkomiteen.
 

Transport opp til dammen vil bli ordnet for dem som ikke kan greie å komme seg opp ved egen hjelp.
 

Under arrangementet skal blant annet årets tømmerstokkløper kåres, og klokken 14.00 åpnes slusene for massiv tømmerfløting!
 

– De besøkende kan glede seg til både fanter, trollunger, sang og annen underholdning, legger lover hun.
 

Festivalen foregår ved Tørrsjøhytta, med parkering ved bommen nederst i traktorveien. Man kjører E16 til Nes i Ådal, og tar av mot Kvernbråten – og følger Østsideveien.
 

– Selv om det er en 12 mils kjøretur fra Oslo by og rundt 5 mil fra Hønefoss, kan jeg nesten garantere at det er verdt turen, forsikrer Leslie.
 

Inngangen for voksne over 18 år koster 100 kroner, 50 kroner for barn over 12 år – barn under 12 år gratis. Og husk kontanter!
 

– Til slutt vil jeg takke for bidraget vi fikk fra Sparebankstiftelsen DNB. Vi ses ved Tørrsjøvassdraget søndag 10. mai kl. 1300!