Sist oppdatert: 08.10.2015 20:33

Vellykket tur for eldre i Vassfaret

 

OLE GJERDALEN

For tredje året på rad arrangerte Vassfaret lionsklubb nylig  tur for eldre til Fønhuskoia i Vassfaret.

 

Det er klubbens medlemmer som hvert år finner frem til eldre i Hedalen, Begnadalen og Nes, som de tror ønsker seg en tur til Vassfaret, og som kanskje synes det er et stort tiltak å få det til selv, som blir invitert på turen. 

 

18 eldre ble med da lionsmedlemmene stilte opp med bilene sine, og da de kom fram til Fønhuskoia, ble de tatt i mot av koiesjef Olaf Søbekkseter, som orienterte om koia spesielt og Vassfaret generelt.
 

Etter en kort kaffepause var det tid for å gjøre seg litt kjent i og omkring hytta og slå av en prat med gamle kjente.  Deretter benket alle seg rundt bordene igjen til servering av rømmegrøt og spekemat.  Bespisningen ble avsluttet med kaffe og konfekt.
 

På turen hjem kunne arrangørene også denne gangen notere seg mange godord om utflukten til Vassfarkoia, noe som inspirerer til en lignende tur neste år også.
 

Glade turdeltakere på trappa sammen med noen av lionsmedlemmene.  Koiesjef Olaf Søbekkseter lengst t.h.: Maria Bakke, Martin Bakke, Borghild Bjørgan, Aslaug Nerby, Anne Stugaard, Guri Myrvang, Berit Haugelien( alle fra Hedalen), Anna Myhra, Ragna Seigen, Ruth Håkenåsen, Ruth Grimsrud, Minsten Jensen, Marit Garthus(alle Begnadalen), Ingrid Alfredsen, Kari Dagli, Kjell Fossholm, Ellen Marie Medrud og Helge Briskodden fra Nes.