Sist oppdatert: 25.03.2016 19:48

Hedalen musikkorps jubileumskonsert

 

ERIK SOLHJELL
Hedalen Musikkorps feirer 60 år i år og holdt en flott konsert onsdag 23. mars, bare noen få dager etter den fantastiske løypelagskonserten.

 

Det er fascinerende og imponerende å se hvordan folk i Hedalen står på og jobber sammen for å skape liv og fest i dalen sin, enten det gjelder basarer, teaterforestillinger, konserter osv. Det er en dugnadsånd og vilje til samarbeid og innsats som det står stor respekt av, og som mange andre tettsteder og byer kunne lære mye av.

Onsdagens konsert var en sjarmerende og fin blanding av flott korpsmusikk, sanger og forskjellige morsomme og hyggelige opptredener. Stemningen sto i taket i den fullsatte salen. Og korpsaspirantene hadde sin egen avdeling med både musikk og sang og fikk sin velfortjente hyllest og applaus.

 

Det lover godt for fremtiden til musikkorpset. I pausen satte (også som vanlig) hjemmebakte kaker, saft og kaffe en fin spiss på kvelden. Det var bare blide og fornøyde fjes å se da konserten var over og folk vendte hjemover til hus og hytte. Så gratulérer så mye til Hedalen Musikkorps med 60 års feiringen og lykke til videre!