Sist oppdatert: 27.04.2016 06:12

Ildjarnstad 4H på storkurs

 

LINA HAUGEN

15. til 17. april, var Thea, Anne Marte, Silje, Rønnaug og Lina på årets storkurs på Valle på Lena. Det var en aktiv og morsom helg, med mye latter og godt humør.

 Da vi ankom Valle på fredag, ble vi delt opp i grupper, og deltok på mange forskjellige leker for å bli kjent med de andre på kurset. Etter lekingen var alle blitt kjent med nye folk, og var klare for aktivitetene de hadde valgt seg ut neste dag.

Lørdag stod vi tidlig opp for å få med oss frokost og kursstart. Silje dro på volleyballkurs, Anne Marte på hest, Thea på klatring i Fjellhallen og Lina og Rønnaug på seniorkurs. Etter vellykkede kurs var det klart for festmiddag. Temaet for kvelden var «fest på gamlehjemmet», og alle fra Ildjarnstad hadde med seg kostyme. Vi fikk servert en god middag og da vi var ferdige med å spise, var det klart for bingo.

Så var det klart for kveldens underholdning. Seniorkuret hadde ansvaret for underholdningen og hadde gjort klart i festsalen mens de andre spilte bingo. Underholdningen gikk ut på å sminke tre gutter med forskjellige matvarer. Dette ble en stor suksess og førte til mye latter i salen. Resten av kvelden bestod av lek og moro, og alle var trøtte da de gikk å la seg.

På søndag var det klart for aktiviteter med Oppland Bygdeungdomslag (BU). Aktivitetene bestod av swingkurs, quiz og tevling. Da aktivitetene var overstått, var det tid for lunsj og premieutdeling. Det var et lag som vant quizen og et som vant tevlinga (Rønnaug og Lina var representert på begge). Da dette var over, pakket vi sakene våre, tok farvel med venner og dro hjem. Alle fem var enige om at det hadde vært en fin helg!