Sist oppdatert: 27.08.2016 22:21

Venneforeningen Hedalsheimens venner arrangerte grillfest på Hedalsheimen 26. august

 

TEKST: SOLVEIG LIE
BILDER: ARNE G. PERLESTENBAKEN
OG SOLVEIG LIES

Grillfesten skulle starte kl 17:00. Bord og benker ble plassert ut dagen før i sirlig orden på plenen. Grillfester trenger jo så klart både varme og strålende sol!

 Men så kom det ikke en eneste blå flekk på himmelen. Kaldt var det også. Regnet stod bare rett ned. Yr.no spådde lyn og torden - men det været må noen ha stanset i Bogen.

Det ble en hyggelig grillfest som ble arrangert innendørs. Det hadde meldt seg på 55 og så kom det 60! Det kan jo ikke bli bedre.

Grillfesten ble betalt av pengegaven Venneforeningen fikk etter Olav Åslies begravelse. Hans etterlatte var spesielt invitert. Berit Åslie som er en bauta i venneforeningen var dessverre ikke frisk nok til å delta. Gode tanker ble sendt til henne.

En ekstra bålpanne ble også kjøpt inn fra den samme pengegaven. Hedalsheimen har nå to bålpanner slik at det skulle være greit å arrangere grillfester/sammenkomster heretter. Selv på vinterstid(!)
Vi retter en stor takk til de etterlatte for pengegaven venneforeningen fikk etter Olav Åslies begravelse.
Hedalen.no sponset 4 liter molter til moltekrem. I tillegg var det Hedalen.no i egen person som lagde moltekremen. Se bilde.

Villigheten folk viser til å være med på slike sammenkomster, er ganske overveldende. Noen kan handle inn alt og ingen ting mangler. Noen kan trykke på alle duppedittene på kjøkkenet og rydde slik at det ikke ser ut som om noen har vært innom.

Vi fikk grillmat av øverste klasse! Med moltekrem til dessert. Arvid Skogstad må være Hedalsheimens beste venn. Det er ikke så lett å finne ut av hva han ikke duger til. I tillegg har han ryddet rundt Hedalsheimen på en slik måte at man kan se så langt som helst.

Hedalsheimen har blitt en perle i bygda. Da Arne Heimestøl spilte piano og tok 2. stemmen i ”Fager kveldssol smiler”- sang de aller fleste med. Og jammen kom den også!

Venneforeningen Hedalsheimens venner er mangesidig: Noen kan bli kjent med nye folk og gamle folk kan bli venner med flere og de som ikke kjenner så mange kan bli kjent med folk de ikke visste om og på den måten får man flere venner.
Hilsen Venneforeningen Hedalsheimens venner.
v/Solveig Lie