Sist oppdatert: 21.02.2016 18:10

JOBB i Hedalen – Ei lita bygd med store muligheter!
 

 

Hedalen er ei trivelig bygd med ca. 700 innbyggere i Sør-Aurdal kommune, lengst sørvest i Valdres, med grense til Ringerike og Flå kommuner i Buskerud. En times kjøring til Hønefoss mot sør eller Fagernes mot nord eller Nesbyen mot vest. I en to-timers radius er Oslo, Lillehammer, Gjøvik, Beitostølen, Filefjell innen rekkevidde.

  • Informasjon om ledige stillinger i kommunen finner du her.

 

Fritid
Hedalen ligger oppunder fjellet med store uberørte skogs- og fjellområder.
Som fastboende har du fri tilgang til småviltjakt og fiske i alle elver og vassdrag.

 

Vassfarets sagnomsuste skoger ligger her med mange godt bevarte historiske steder og rike fiskevann. I Hedalsfjella er det vel 12 mil oppkjørte høystandardløyper vinteren i gjennom. Skiløyper finnes også i nærområdet.

Organisasjonslivet er variert og rikt. Her er noe for enhver interesse og alder.
 

Skole og barnehage
Hedalen barne- og ungdomsskole er ei fådelt skole fra 1. til 10. klasse med rundt 70 elever. Det er en stabil lærerstab med god kompetanse og mange med lang praksis.

Uteområdene er gode med muligheter for variert leik for store og små. Skileikanlegg, gressbane, grusbane, hoppbakke, lysløype, skogskruller mm.
Barnehagen er i tilknytning til skolen.

Arbeid for evt. ektefelle/samboer
Hedda hytter er en stor hyttefabrikk med mange tilsatte. Fekjær psykiatriske senter er en stor avd. av sykehuset Innlandet. Evt. kommunale stillinger i helsevesenet og annet.

Fiber og 4G gjør det mulig med hjemmekontor. Over åsen til Begnadalen er det mulig å dra for å finne jobb på Begna Bruk og evt. til Bagn som er kommunesenteret (ca. 35 km fra skolen).

Mer informasjon
Bruk www.hedalen.no for å lese mer om hva som skjer i bygda. Det er vår nettavis som oppdateres hver dag. Se også kommunens hjemmeside.

 

Det er muligheter for å kjøpe / leie bolig i Hedalen.