Sist oppdatert: 23.02.2016 17:44

Hemsingsøstrene kommer på løypelagskonserten

 

HELGE NORDBY
Hedalen Løypelag er 10 år og inviterer til festkonsert lørdag 19. mars. Kantorumkorene er i innspurten med øvinger. I tillegg får vi i år med oss både Eldbjørg Hemsing og Ragnhild Hemsing.

 


 

Løypelagskonserten lørdag før palmesøndag har blitt en tradisjon og et viktig økonomisk bidrag til Hedalen Løypelag. Prosjektkoret Kantorum med Arne Heimestøl som drivkraft har vært den sentrale aktør på konsertene, som nå arrangeres for niende gang.

 

Verdensklasse
Flere gjesteartister har gjennom årene vært med, og i år har vi fått med oss utøvere i verdensklasse. Eldbjørg og Ragnhild er nettopp ferdige med sin egen festival i Aurdal. Gjennom sponsoravtalen Hedda Hytter har med Hemsingfestivalen, kommer begge jentene til løypelagskonserten.

Billettbestilling
Konserten blir på Hedalen skole, lørdag 19. mars kl. 19.00. Grunnet sikkerhet må vi sette et øvre tak på antall billetter, så der er derfor viktig å forhåndsbestille. Dette gjøres enten på e-post til helgaper@online.no eller SMS til 419 15 067. Skriv navn og antall billetter dere ønsker. Pris kr 200,- for voksne og kr 100,- for barn opp til og med ungdomsskole.