Sist oppdatert: 10.01.2016 17:51

Er du en sokkestrikker? Vil du øve på å strikke sokker? La oss prøve!

 

4H Norge trenger din strikkehjelp til vårt prosjekt. Høsten 2016 er 4H vertsland for et internasjonalt seminar, med deltakere fra bygdeorganisasjoner i hele Europa, bl.a. 4H og Young Farmers.

Det skal være ca. 40-50 deltakere i alderen 18-35 år, av begge kjønn og med ulike skostørrelser. Temaet for seminaret skal være sosial inkludering, og i den anledning ønsker vi å gi deltakerne et minne fra Norge som representerer 4H, Norge og det norske folk, samtidig som det er noe som varmer både føtter og sinn.

Vi ønsker derfor at hver deltaker får et par hjemmestrikket ullsokker som et minne. Vi ønsker at sokkene strikkes i norske flaggfarger, mariusmønster, traktor, Selbu mønster, 4H-kløveren, 4H-logoen eller de 4 H-ene representert. Vi ønsker å starte tidlig slik at vi vet vi får inn nok ullsokker til både våre mannlige og kvinnelige deltakere. Ved at hver enkelt får et unikt sokkepar, symboliserer det hvordan hver av deltakerne også er unike. Du som strikker må legge ved en liten lapp med ditt navn og sted/by, samt en kort setning om sosial inkludering på engelsk, slik at deltakerne får vite litt mer om personen bak sokkene.

Vi vil gjerne takke for alle sokkene vi får, og i den anledning ønsker vi også å trekke ut noen heldige sokkestrikkere som får en gave fra oss i posten. Per sokkepar du strikker får du 1 lodd i potten. Legg derfor også med adressen din, i tillegg til lapp med navn og sted når du sender sokkeparet. Å strikke passer jo også fint inn i 4H Norges satsningsområde «Fikser Alt».
Overskuddet vi får av ullsokker ønsker vi å gi til et veldedig formål, slik at alle de fine ullsokkene får et verdig og godt hjem.
Ønsker du å hjelpe oss kan du sende ullsokker til «Iselin Leikvangen Albretsen, Lonaåsen 66, 4849 Arendal», som gleder seg til å se mange fine og forskjellige ullsokker i postkassa, i motsetning til regninger og reklame! På forhånd, tusen hjertelig takk for hjelpen!
Bruk gjerne ‪#‎4hknit ‪#‎4hnorge ‪#‎vier4h ‪#‎strikkmed4h og ‪#‎fikseralt for å dele dine sokkeprosjekter!