Sist oppdatert: 26.06.2016 21:38

Ungdomslagsquiz – hva, hvordan og for hvem?

 

GURO SKINNES
 

Fra nyttår og fram til sommeren har HUL arrangert fem runder med quiz på lokalet, og vi fortsetter med quiz til høsten.

 For hvem?
Ungdomslagsquiz er, tross navnet, for folk i alle aldre. De frammøtte har vært fra mellomtrinn/ungdomstrinn til pensjonister. Oppmøtet har vært svært bra, med rundt 60 deltakere hver gang.

Hva og hvordan?

  • Folk møter opp, og det dannes lag, slik det passer seg. Du behøver ikke å ha avtalt lag på forhånd. Maks seks personer per lag. Alle lag får utdelt penn og papir.

  • to runder med spørsmål, 50 totalt.

  • Pause med kaffe, kaker og åpen kiosk mellom rundene.

  • Kr 50 per person for å delta på quiz.

  • 1-2 quizmastere hver gang. Quizmasterens oppgave er å forberede 25 spørsmål, og stille spørsmålene på quizkvelden. Si fra om du har lyst å prøve deg som quizmaster!

Høsten 2016
Til høsten blir det quiz siste lørdag i måneden. Så da er det bare å sette av datoene, og bruke sommeren godt til å plukke opp allmennkunnskap.

Lørdag 27. august
Lørdag 24. september
Lørdag 29. oktober
Lørdag 26. november

Vi ønsker gamle og nye deltakere velkommen! Om noen ønsker å ha fast lag, kan de meldes på til guro.skinnes@gmail.com.  Faste lag behøver ikke å ha helt faste deltakere, men laget har et fast navn gjennom sesongen.

Quizen starter kl. 19:00, dørene er åpne fra 18:30. Vi annonserer hver quiz når det nærmer seg på hedalen.no og på facebook. Følg oss på facebook for å få oppdateringer.

Har du lyst å hjelpe til?
For å arrangere quiz trenger vi hjelp til følgende:
Quizmaster, kakebaking, sette fram stoler og bord, kiosksalg, rydding.
Har du lyst å hjelpe til? Meld fra til guro.skinnes@gmail.com. Si gjerne fra hvilke oppgaver og datoer som eventuelt passer. Vi benytter samtidig anledningen til å ønske alle en god sommer!
Hedalen Ungdomslag