Sist oppdatert: 12.05.2016 08:39

Hedalen løypelag informerer

 

HELGA PERLESTENBAKKEN

Det er fortsatt skiføre i fjellet men de aller fleste har vel nå for lengst rydda vekk skiene. Det er likevel ikke for sent å betale årets løypebidrag. Det viser seg at det er mange som har «glemt» å betale løypebidrag i år.

 

Innbetalt løypebidrag denne sesongen ligger dessverre langt lavere enn tidligere sesonger. Men det er altså ikke for sent å rette på dette. Alle innbetaling før 1. juli registreres som løypebidrag for sesongen 2015/2016. Innbetaling skjer til konto 6185.05.30490.

Grasrotandelen
Det er nå 36 spillere som gir sin grasrotandel til løypelaget. Det er plass til flere så hvis det er noen som spiller i Norsk Tipping og som ikke har valgt seg «grasrotandelmottaker», kan dere gjerne velge Hedalen løypelag.


Flaskepant
Hvis du ønsker å gi din pant til løypelaget, kan det ordnes i begge butikkene i Hedalen. På Matkroken trykker du på «doner» på panteautomaten. Da går beløpet til løypelagets konto.

På Joker gir du beskjed i kassa om at panten skal gå til løypelaget og butikken ordner da overføring til løypelagets konto.