Sist oppdatert: 13.05.2016 21:22

Dugnad på Hedalsheimen

 

TEKST: SOLVEIG LIE
BILDER: ARNE G. PERLESTENBAKKEN
 

To traktorer med hver sin henger bak – 4 spader –17 river – en gressklipper som slett ikke klipte gress – rømmekake og mange rislapper – 23 sjeler og en inspektør 

 

 

Dette er Sluttresultatet etter årets første dugnad på Hedalsheimen, torsdag 12. mai.

 

Med så mange lettbente folk ble det ryddet på plener og skrenter rundt hele  Hedalsheimen. Gressklipperen – den må ha gått  i revers- den klipte jo ikke gress- for det var det ikke behov for, men den tok opp all småstein og grus som har havnet på steder vi ikke vil ha det. Etter reversen så plenene ut som hodene til nyklipte gutter - på 50/60-tallet.
 

Traktorhengerne ble fort fylt opp - og borte var alt kastbart materiale. Det letteste i hele verden må være å være medlem av en venneforening som er så  effektiv!

 

Arvid Skogstad med mannskap har snekret en flott platting på oversiden av HH. Det er en veldig fin og lun plass. I tillegg lager han den slik at adkomsten med rullator skal være grei. Han tenker jo på alt.

 


 

Det som kanskje er det fineste med dugnad, er at ingen har helt tenkt gjennom absolutt alt og hvordan det skal bli. Så da hjelper alle til på alle steder! Og i tillegg kan man jo bli kjent med nye folk!

 

Inspektøren sjøl – som prøvesatte plattingen - (93,9år) synes alt var flott og at alle gjorde en god jobb.