Sist oppdatert: 07.11.2016 17:49

Arne G. P.

 

SOLVEIG LIE

 

Etter en liten re-search av Arne G. P., som også kan være Arne Pel, men det kan ikke være Arne P. for det kan være flere - så kommer kulturbæreren i Sør Aurdal fram.  Det er bare èn Arne G. P. Han har fått sjølveste kulturprisen i Sør Aurdal!

Den samme re-searchen viser også at han var den eneste gutten i kullet sitt på skolen blant 3 jenter. Det var altså 4 elever på kullet hans på Storruste skole. Men i og med at hele skolen var delt i to- så må det rundt regnet ha vært 4 elever x (3+4) klasser = ca. 28 elever. Da kan det i gjennomsnitt ha vært 7 gutter og 21 jenter på hele skolen. Og med kunnskapsrike Sigrid Aspholt som lærer.

Det vil si at Arne G.P. omga seg med mange damer. Det gjør han fortsatt!
Hos Arne G.P. lages det både sylte og pølser på gamlemåten. Sikkert økologisk også. Hvorfor samles det så mange damer rundt Arne G.P.?
Det må være på grunn av hans rause profil og den gode evnen han har til å være til stede. Han driver gårdsbruk og han besøker ofte gamle folk. Er du over 90 år og har hatt besøk av Arne. G. P. så husker du det ganske lenge etterpå.

Re-searchen fant ingen rampestreker fra skolen. Arne G.P. sjøl er en racer i karamellpudding og sauser. Og han liker pizza. Skal det være øl til maten må det være fra et drammeglass.

Det er ikke ett eneste menneske i Hedalen som ikke vet hvem Arne G. P er. Og sikkert ikke oppover i dalene heller. Det er veldig fint å kjenne ARNE G. P.