Sist oppdatert: 26.10.2016 06:47

Høstfest I Ildjarnstad 4H

 

KRISTIN ILDJARNSTAD OG LINA HAUGEN
 

Lørdag feiret Ildjarnstad 4H 60 år og avsluttet 4H-året med høstfest I gymsalen på Hedalen barne- og ungdomsskole. Det var en trivelig kveld med mye mimring, latter og sang.

 


41 medlemmer mottok merker etter fullført oppgave i år
 

På starten dagen møtte alle medlemmene opp på skolen for å gjøre ferdig siste del av årets 4H-oppgave – utstillinga. Det ble rigget til med bord langs veggene i gymsalen, og her presenterte medlemmene hva de hadde jobbet med i løpet av året. Bakern, Form og Fantasi, Traktor, 4H-kokken og Fotografen, for å nevne noen av oppgavene som ble valgt i år.
 

Underholdninga ble satt i gang av Gjerterud og Sara, som var årets programledere. Først på programmet var henteleken etterfulgt av flott felespilling og morsomme vitser fra aspirantene. Så var det klart for swingkonkurransen. Her ble seks frivillige fra salen valgt ut, og ble satt sammen to og to. De fikk i oppgave å danse slik det passet med musikken, og til slutt skulle publikum avgjøre hvilke par som klarte seg best ved applaus. Det var til slutt Heidi og Angelika som stakk av med seieren etter en jevn avstemning.
 

Senere hadde Anne Marte og Rønnaug et innslag i forbindelse med 60års-jubileumet. De leste blant annet referater fra gamle møter, og det var spennende å høre hvordan klubben har utviklet seg opp igjennom årene.
 

Etter en liten pause med kaffe, kaker og loddsalg, var det tid for å vise bilder og fortelle litt om 4H året som har gått. Det var det Lina og Kristin som gjorde som en del av prosjektet de har hatt dette året: «Gjør klubben din synlig».

I forbindelse med at Ildjarnstad 4Hs 60års-jubileum i år fortalte Inger Olea Digene om klubbens historie. Inger Olea har vært klubbrådgiver i Ildjarnstad 4H i 11 år og hadde mange bilder og mye kunnskap  om organisasjonen.

Det er ingen høstfest uten natursti og loddtrekning. Det var stor deltakelse på begge deler og det ble delt ut mange fine gevinster.
 

I klubben har vi prosjektveiledere som følger opp prosjektet til hvert enkelt medlem gjennom 4H året, og disse personene fikk en liten oppmerksomhet som takk for hjelpen. Klubbrådgiverne i klubben vår gjør en stor jobb for alle og fortjente også en liten oppmerksomhet for jobben de gjør. Klubbrådgiver A er Miriam Haugen, og klubbrådgiver B er Anders Haugen og Frode Ildjarnstad.

Turi Elise Kaus kom fra fylket for å dele ut merker til alle medlemmene i Ildjarnstad 4H. Hun fortalte om Oppland 4H og om 4H Norge. Det var spesielt koselig å ha henne på besøk i forbindelse med 60 års jubileet. Vi fikk også koselige bursdagsgaver av fylket som vi setter stor pris på!

Tusen takk for et fint 4H år og en koselig jubileumshøstfest!

 

 Hannah hadde form og fantasi som oppgave i år


Gjertrud, Silje, Julie, Iver, Magnus og Sara hadde volleyball som oppgave i år


Åge Kristoffer hadde bakern som oppgave


Friluftsliv var temaet Thea og Oda hadde valgt


Gjertrud og Sara – stødige programledere


Henteleiken. Her var det bestemødre som skulle hentes


Hannah spilte fele


Anders og Dennis leste kransekakevitser


Swingkonkurranse


Aspirantene arrangerte svampekasting på aspirantleder Jeanette


Anne Marte og R
ønnaug fortalte litt om klubbens historie


Kaker i pausa


Jubileumskake


R
ønnaug hadde bakern som oppgave i år, og stilte opp med kake til pausa


Turi Elise Kaus tok turen til Hedalen for
å snakke om 4H og å dele ut merker


Turi Elise hadde med gaver til jubilanten