Sist oppdatert: 11.09.2016 19:40

Åpnet lokaler ved Kontorparken

 

– Vi ønsker at våre tilbud skal være en møteplass for både turister, hyttefolk, bygdefolk og andre, sier Tor Ola og Åsa Catarina Lind Skogstad, som driver virksomheten Vassfaret villmarksturer.

 


Tor Ola og Kia

 

Lørdag åpnet paret lokalet de har leid av Osvald Fossholm ved Kontorparken i Hedalen. De ble rikskjent gjennom blant NRK og andre medier da de sammen med barna for seks år siden tok et års avbrekk fra arbeidsliv og skole og bodde i ei skogskoie midt i villmarka i Vassfaret.

Informasjon

– Mange besøker den flotte kirka vår, men det finnes mye mer man kan oppleve i Hedalen, sier Kia (Catarina). Nå ønsker hun og Tor Ola å nå videre ut med informasjon om hva Vassfaret, Vidalen og Hedalen har å by på. Kontoret vil holde åpent på fredager og lørdager. Der vil det også bli mulig å få kjøpt både suvenirer og andre produkter.

 

 

Turtilbud
Vassfaret villmarksturer gjennomfører gaidede fotturer, men kan også etter ønske blant annet tilby kveldsturer til leirplasser, helgeturer, besøk til bjørnehi  og overnatting i lavvo eller under åpen himmel. Bålpanne og badestamp hører naturlig med til mange av aktivitetene som tilbys. Og er det noe mer du skulle ønske, kan Vassfaret Villmarksturer skreddersy opplegg.

 

24. september gjennomføres det gaidet tur fra Godvatnet til Høgdefjell, med retur via "Kjørkja" – en spennende steinhule.

 


Kanskje trenger du også en vandrerstav til turene dine?

 


Trollfossen i Vidalen

 


Thea og Julie går langs Sandvatnet i Vidalen

 

Tor Ola i Godvasskjørkja
 

 


Lavvoleir ved Nevlingsberget