Sist oppdatert: 27.09.2016 19:58

God stemning på parkeringsplassen

 

Mandag morgen ble den nye parkeringsplassen nord for Hedalsheimen tatt i bruk. Emmy Bakkom (politiker) og Magne Ruud (leder i Hedalen Skoles Venner) serverte kaffe og kaker  i regnværet.

 

– Alle syntes det var hyggelig med en slik markering, forteller Emmy. Kaffekannene gikk tomme, og resten av kakene havnet på Hedalsheimen og i barnehagen.

 

Det er nå innført enveiskjøring fra skolen mot Hedalsheimen. Nye skilt forteller også at det er innført parkeringsforbud ut over en halvtime i tidsrommet 07.30–16.30 ovenfor skolen. Gangvegen er merket med skilt, og øverst i Brunbakklivegen er det nå fotgjengerovergang.

 


Svært tilfreds
– Det er rett og slett flott at trafikkarealet nå er på plass. Dette har vi venta på lenge, sier lærer Gunn Karin Fossholm. – Den lille, ekstra spaserturen til og fra parkeringsplassen har vi godt av, fortsetter Fossholm som mener at enveiskjøringa til Hedalsheimen er genial.


– Nå er det opp til oss voksne å få til en bedre trafikkavvikling enn det vi har hatt til nå. Litt opplæring og tilvenning må til for at vi skal få nye og gode rutiner på plass. Så håper jeg på god brøyting og strøing når vinteren kommer, sier Fossholm som også gleder seg over at området i Brunbakklia har blitt åpent, oversiktlig og fint.

 

 

 

 

 

 

 


Få biler igjen ved skolen