Sist oppdatert: 24.04.2017 15:04

Hedda Hytter kåret til ”Årets Valdres-ambassadør 2017”

 

VISIT VALDRES

Under Valdreskonferansen på Scandic Valdres mandag ble Hedda Hytter kåret til Årets Valdresambassadør. Det er Visit Valdres som deler ut prisen som kan gis til en person eller organisasjon som har gjort Valdres kjent nasjonalt eller internasjonalt.

Siden 2010 har tidligere Valdres Næringsforum vært ansvarlig for denne prisutdelingen, og fra 2016 ble denne ærefulle oppgaven videreført til Visit Valdres.

En jury på fem personer fra næringsliv og det offentlige Valdres har funnet Hedda Hytter verdig til prisen. Juryen peker blant annet på at Hedda Hytter er en betydelig arbeidsplass i Valdres og en hjørnestensbedrift i Hedalen som har eksistert i 39 år. – Hedda Hytter har gir hele Valdres en profil, en tyngde og en troverdighet som kommer alle til gode, sa daglig leder i Visit Valdres, Erik Engelien, da han overrakte prisen.

Juryen framhever i tillegg at Hedda Hytter trolig er den bedriften i Valdres som får størst nasjonal synlighet med tilstedeværelse i både lokalmedier og riksmedier. Sponsoravtalen med Johannes Thingnes Bø sørger for at Hedda Hytter blir sett av mange TV-seere i beste sendetid.

Valdres har i 2017 flere hytter enn innbyggere, noe som bekrefter hvor viktig hytteturismen er for dalføret. – Å ha en lokal hytteprodusent i den øverste nasjonale ligaen er av uvurderlig betydning, påpekte Engelien.

I disse dager er Hedda Hytter ute med en ny hytte med navn Hedvig, som er en ektefødt datter av Hedda. Hedvig hytten er moderne, elegant og nyskapende, men er samtidig forankret i den norske, nøkterne hyttetradisjonen. Denne ble lansert på Hyttemessen på Hellerudsletta forrige helg og ble meget godt mottatt.

Vi gratulerer en verdig vinner av Årets Valdresambassadør!

 


Hedvig på skurveknatten

 


Hedvig ved siden av Hedda på Norsk Hyttesenter