Sist oppdatert: 28.04.2017 06:09

Hedals-stand på Hellerud også denne helga
Classic Car Show, 29. april – 1. mai 2017

 

Forrige helg var det hyttemesse på Hellerudsletta, og Hedalen hadde egen stand. Denne helgen er det bilmesse på samme sted.

 


Fiat: Fra produksjonslokalet til Multi Bil as. 1954 Fiat 1100

 

Olav Kristian Huseby forteller at Multi Bil as og Huseby Autodeler deler stand, og firmaene viser fram hva bygda kan tilby av tjenester, deler og tilbehør. Multi Bil as har de siste årene satset på å tilby veteranbileiere et komplett program innen vedlikehold, reparasjoner og restaurering. I Hedalen kan de tilby tjenester innen bilinteriør, karosseri, lakkering og mekanisk arbeid. Virksomhetene skaffer selv de delene som trengs, og er det noe de ikke kan skaffe, så kan det ofte lages.

Flere restaurerte biler på utstillingen
– Et nesten ferdig prosjekt og deler under restaurering vil bli vist frem på Classic Cars Show på Hellerudsletta denne helgen. Flere andre biler, som helt eller delvis er restaurert av Multi Bil as, vil en kunne se på andre stands på utstillingen, sier Huseby.

Deler må til
Cabrioletpleieprodukter fra britiske Renovo blir også presentert. Huseby Autodeler lagerfører og selger deler til klassiske bilmodeller fra ca. 1950 til 1980. Det største utvalget er til europeiske bilmodeller, men også en del til japanske og amerikanske biler. Mange sjeldne deler finnes på lager i Hedalen, og via et stort kontaktnett skaffes deler fra alle verdenshjørner, slik at de gamle klassiske bilene kan holdes på veien.

Nettbutikk
– På Hellerudsletta vi vise fram eksempler fra deleutvalget og håper å kunne fortelle publikum om vår nye nettbutikk som er blitt etablert i disse dager. En stor del av butikken er basert på deler fra den italienske fabrikken Frap Spa, som siden 1932 har produsert understellsdeler til biler og maskiner, forteller Huseby.

 


Willys: Noen ganger er det fint å kunne jobbe ute i solen. Willys Truck 1956.

 


BMW: Denne BMWen fra 1975 er nesten ferdig, og blir med til Hellerudsletta.