Sist oppdatert: 01.04.2017 20:25

Da det ble helt mørkt på alle TV-skjermer på Hedalsheimen

 

SOLVEIG LIE, PÅRØRENDE

Siden ved juletider har de gamle på Hedalsheimen ikke fått signaler på TV-ene sine så de kan se på NRK! Dagsrevyen tilhører navet å orientere dagen rundt. Men NRK virker ikke! Det er sjølveste Statskanalen som har sviktet.

Noen av dem har jo sett på Dagsrevyen i snart 70 år. Fra Dagsrevyens første dager. Men ved juletider var det slutt. Kringkastingsavgiften er betalt. Så hvor ble NRK av?

Onsdag/torsdag denne uken skulle det repareres, og forventningene var store. Endelig skulle de få tilbake Dagsrevyen og Østlandsrevyen og alle de gode gamle kjente og kjære programmene på NRK. Men i stedet ble det mørkt!

På alle TV-skjermer hos alle beboere - er TV-en svart. Det hjelper ikke hvor mye man enn trykker eller skrur. TV-signalene er putt borte.

Helt borte skal de visst være i minst fem dager. Og NRK har ingen hørt noe fra. Mange av de gamle føler seg nedprioritert. Men det er vel ikke så så farlig med de gamle, heller. De klarte seg jo uten TV for 70 år siden.
Det kunne nesten blitt en aprilspøk, men –det er det ikke. TV-en/NRK er den viktigste form for kontakt med verden utenfor Hedalsheimen de gamle har. Men den har de ikke.

20170401
solveiglie1@gmail.com