Sist oppdatert: 06.04.2017 19:43

Ildjarnstad 4H på storkurs

 

LINA HAUGEN OG RØNNAUG ØVERBY

I helga dro seks medlemmer på det årlige storkurset på Valle. Det var en innholdsrik og morsom helg, med mye latter og lek.

 


Årets deltagere fra Ildjarnstad: Lina, Anne Marte, Halvor, Sander, Knut Ola og Rønnaug

 

Storkurset er et årlig arrangement som holdes på Valle videregående skole på Lena. Nytt i år var at Hedmark også deltok på kurset, ettersom 4H Oppland og 4H Hedmark nå er slått sammen til 4H Innlandet.

 

I bakvendtland
Helga består av leking og innlosjering på fredag, kursdag med alt fra volleyball til smiing på lørdag etterfulgt av festmiddag med tema. Årets tema var «i bakvendtland», og blide Ildjarnstadere møtte opp til desserten med klæra på vranga og capsen bak fram.

 

Kjekt å treffe gamle og nye venner
På søndag var det tid for aktivitetsdagen hvor alle kursdeltagerne ble delt inn i grupper og konkurrerte i en rekke aktiviteter som gåteløsing, teltoppsetting, natursti og quiz. Etter at vinnergruppa var kåret, og lunsjen var servert, var det på tide og si ha det til både gamle og nye venner. Heldigvis er det ikke lenge til vi møter dem igjen, ettersom det i sommer arrangeres fylkesleir på Eina, og nordisk leir i Østfold.

 

 

Bli-kjent-leker på fredag
 

Alle kursdeltagerne laget sammen 4H-logoen

På lørdag fikk seniorkurset pizza til lunsj
 
Sure ildjarnstadere klare dessert og middag i bakvendtland
 
Sander var fornøyd med å begynne med desserten
 
Taco smakte godt etter is
 
Meld dere på fylkesleir på Eina!
 
Trøtte med fornøyde Ildjarnstadere ved kursslutt
 
Alle deltagerne