Sist oppdatert: 22.12.2017 16:42

Vellykket julesalg i Vassfaret Lions

 

OLE GJERDALEN


Vassfarklubben har nettopp foretatt trekning i det tradisjonelle høstlotteriet og fordelt mange flotte gevinster på 60 glade vinnere. I tillegg kan nevnes at vi nå er inne i innspurten av salg av kornband og kalendere.

  • Her er trekningslista.

Per Ivar Nybakke får overrekt hovedgevinsten i LC Vassfarets høstlotteri, et maleri av Ragnhild Aaserud, av fra v. Anders Iversen og Halstein Heiene til høyre. Fotograf: Rune Stenslette.

 

Gladest av alle ble nok sannsynligvis Bente og Per Ivar Nybakke, som stakk av med hovedgevinsten, et maleri som Ragnhild Aaserud på Galleri Trollhaugen har malt. Men vi tror nok også at de som vant bålpanne, reinskinn og diverse spekemat også satte stor pris på sine gevinster.

 

Loddsalget nådde nye høyder i år med en nettoinntekt på ca. 40 000 kr. Salg av kornband og kalendere har også gått bra, men her har klubben igjen en del, som nå er å finne i butikkene i distriktet. Så til dere som enda ikke har skaffet dere kornband og kalender, er det bare å oppsøke nærmeste dagligvarehandel i distriktet.

Lionsklubben er svært takknemlig for at våre sambygdinger og tilreisende slutter så godt opp om salget vårt, noe som gjør oss i stand til å bidra enda mer med støtte til humanitære formål, både i nærområdet og på nasjonalt og internasjonalt plan. Tusen takk for at dere kjøper lodd, kalendere og kornband og tusen takk til Diabetesforbundet avdeling Valdres ved Rune Stenslette for samarbeidet under salget. Vi vil samtidig ønske alle våre kjøpere og sponsorer ei god jul og et godt nytt år.