Sist oppdatert: 22.02.2017 18:41

Pågrepet på Reset

  Etter tips fra Håvard Sukke onsdag morgen ble en mann i tjueårene pågrepet på Reset i Hedalen. Mannen, som er en kjenning av politiet, er mistenkt for å stå bak en rekke ulovligheter de siste dagene.

Mannen kjørte en grå Audi. Bilen hadde falske skilter, personen var ruspåvirket, og han hadde ikke førerkort, opplyser Bård Sørumshaugen ved Nord-Aurdal lensmannskontor.

– Vi mistenker at det er denne personen som står bak blant annet innbruddet på Røde Kors-hytta i helga, skadeverk på bommen til fjellvegen til Nesbyen, tyveri av flere bilhengere og innbrudd på Begnadalen skole, sier Sørumshaugen, som roser samarbeidet publikum har hatt med politiet i denne saken.

Det hører med til historien at melding til 112 ikke førte til utrykning. Håvard Sukke tok da direkte kontakt med politiet i Valdres. Da han fortalte at han samarbeidet med en drosje som lå på hjul med Audien, og også varslet brøytemannskaper på fjellet som kunne stenge vegen til Nesbyen, ble det fart i sakene. Hele fire patruljer ble kalt ut, og saken ble løst.